Att tänka med fötterna...

Första hjälpen vid minnesförlust? 99:- Lindex.


Another white dress? Fakk no.

Gå för fan inte till H&M i Örebro City. Fjortisar åker sällan bil, så ut med dig till Marieberg istället!

H&M förvandlats till en outletbutik med galet låga priser, vilket slutat i att du omöjligen kan hitta någonting under storlek 36. Senast i måndags hittade jag två otroligt vackra vita klänningar som nu försvunnit spårlöst, men det fanns tydligen en laxrosa version av min favorit kvar. Det fanns en hel bunt kvar, vilket fick mig att avfärda den som "unwearable", men efter en halvtimme i skottzonen återvände jag för att prova en...



Vita klänningar må vara vinnare i de flesta lägen, men de är också ett säkert kort (för säkert), så man får helt enkelt hoppas att min laxrosa mardröm kommer vara uppskattad på avslutningen. :3

Helgshopping

Har varit väldigt otänd på att modeblogga de senaste dagarna, men den här bloggen är fan som ett dåligt ex, it keeps coming back with some sweet, sweet promises.


Shorts från BikBok för 249:-


Linne från BikBok för 199:-(?)


Guilty

Lekte lite med fingeravtryck i labbet idag och blev sugen på ännu en Dagens Outfit.

Top med "peacetecken" från Weekday, kostar 200:-
Leggins från Gina Tricot för 199:-


Can I have this dance, plx?

500:-Weekday. Jag ingår härmed äktenskap.






Weekday

Stockholm är en OTROLIG stad som bara krävde att bli fotograferad med min shitty kamera. Låt oss börja huvudstadorgien med min nya favoritbutik... Weekday!




Hola huvudstad.

Ska resa iväg till den gamla och fria Stockholm och kommer inte tillbaka förrän tidigt på lördagen. Kan lova en megauppis. :3

Byebye!

Good night, world.

Godnatt, ha en fin skönhetssömn allihopa. :D Om du har svårt att sova, försök komma på vem varelsen till höger på bilden nedan är (ursäkta den halvtrötta humorn). Holy chicken, det är toalettpapper längst ut till vänster..!

Zzz...


Sexy skolavslutning time :3

Alla bloggare (ja, jag alla bloggare) har plötsligt fått solsting och gjort önskelistor i form av små bildkollage till sommaren. Självklart kommer jag att följa strömmen och göra en egen lista (i hopp om att någon läsare skickar skiten till mig... Snälla?) men först tänkte jag ge er lite länkar som kan vara till er hjälp i skolavslutningstider.


Kavaj:
Finns på Gina Tricot för 399:-

Paljettshorts:
http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Shorts/Sparcleshorts/

Rosett:
http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Accessories/Babieshairband/?utm_source=internal&utm_medium=relateditems&utm_campaign=tagging

Ring:
http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Accessories/Vindring/


Stekhet soppåse.


Nu när vi ändå är inne på Monki (läs andra inlägget nedan) undrar jag vad ni tycker om detta graciösa tält. Plagget finns att köpa för 250:- i valfri Monki-affär. :) 



Blek med Niveas brun-utan-sol :)

Sol, 85 89 kr

The choice has been made! Köpte Niveas brun-utan-sol-gel och förstår nu varför priset sänktes från 115:- till 89:-. Den suger.




Trots denna bleka failure är jag otroligt glad för besöksrekordet på 34 unika besökare!! För att fira detta har jag gjort en ny, slarvig header och jag är nyfiken på vad ni tycker om den.

Så, vad tycker ni om den nya designen?


Monki? NO THNX!

Hur ska jag börja denna nästan ogrundade diss?

Okej, föreställ dig att du är en shopaholic och att en ny affär öppnat i city. Du småspringer genom gallerian och stannar upp vid en färglatt inredd lokal med skylten "Monki" ovanför, det är kärlek vid första ögonkastet. Med fjärilar i magen går du in för att hitta... Absolut ingenting. Du är inte ensam, många andra stirrar på kläder och accessoarer som ligger tätt placerade på låga plastplattformer.

De flesta Monki-plagg är kreativt designade men ser totalt charmlösa ut i denna regnbågsinredning, blandat med lite allt möjligt som ligger i samma färgskala - t.ex. glasögon, rosetter och kuddar(?) - vilket på ett magiskt sätt får en att tappa all lust för spendering. It may work on the Interwebz, men i verkligheten föredrar vi lata tonåringar ordning och fucking reda.

Bild från: http://kirakira-dreams.blogspot.com/




All you need is... this dress? O.o

Hittade denna "klänning"/kjol på Blu Di Blu för någon månad sedan och den... Den... Är helt jävla fantastisk! Axelbanden går att modifiera (längd och vare sig man vill ha dem på eller ej) och klänningen funkar perfekt till både fest och vardag. Länk kommer eventuellt senare... Ja0, funkar väl som Dagens Outfit. Försök att ignorera frisyr och crazyface.

Sugig update, jag vet.



Sweet ass wishlist

Utbudet i populära affärer som Gina Tricot är ganska fucking medelmåttigt just nu, vilket gör mig otroligt besviken nu när det är dags för tips! Jag skrapade ihop lite cardigans med accessoarer som funkar på de kyliga sommarkvällarna när du sitter tio meter från grillen/elden och håller på att frysa ihjäl med en tallrik iskall kötträtt i knät. Varsågod.


Gina Tricot
Cardigan för 199:-
Halsband för 89:-
Örhängen för 69:-

Sol, värde 85:-

Funderar på att gå Kissie och köpa en brun-utan-fucking-sol-produkt, men jag har lite svårt att bestämma mig. Lämna gärna en kommentar om vilken jag bör köpa. 


Både Niveas spray och Åhléns brun utan sol kan hittas på Åhléns för 85 kr.



take that, gina

H&M lyckades bättre med svart tårta på axlar och urringning. Lollos högt uppskattade outfit.





shake me, cherry

DAAAAGENS OUTFIT. 8''D

T-shirten är en gammal "bästiströja" som Ninnastyle och jag köpte på H&M för ett ganska fint tag sedan. Den tillhör mina mysigaste, sötaste plagg och jag prisar dennes namn! Btw, liknande linnen med söta fruktmotiv finns på Cubus just nu. Legginsen kommer från Pieces och går att läsa om några inlägg nedan.


Cykeltur med Lollo

En punkig biker och en tös från femtiotalet tog sina cyklar och upptäckte Sverige. Typ.


Hippiegurl is live in colour

                     

Skor från DinSko.
Leggins från Lindex.
Halsband från Kicks.
Rosett från Glitter.

Beauty is fucking priceless.


Vintage mint, mmm... (test)



IsaDoras Wonder Nail nagellack med en bred pensel.

Lovar: Påstås torka snabbt och vara länge.

Kommentarer innan provet: Älskar färgen och nagellack brukar sällan gå fel, så jag är optimistisk! :)



Resultat: Penseln är minst dubbelt så bred som ett vanligt lack, vilket gör det lätt att applicera och undvika mardrömmar som:

- Kladdig, tjock färg som praktiskt taget går att ta av.
- Feta färgklickar runt naglarna.
- Slöseri med fucking färg, då man måste göra om och om igen!

Färgen torkar snabbt och jämt och är otroligt vacker, en applicering räcker för resultatet ovan.

Betyg: Mitt bästa nagellack någonsin. Keep it up, IsaDora!



Dagens skräp



För första gången på två år har jag hittat en baddräkt som inte är designad för elitidrottare eller tungviktare över femtio! Väldigt söt, prickig grej. Finns på KappAhl för 249:-.



Ljus/pastellgrönt är otroligt populärt, fick springa ett par rundor innan jag hittade en. :) Finns på Kicks för ? kr.
Ögonfransböjaren finns på Lindex för 49.50:-.
En prickig, "tunikaish" långärmad med puffiga axlar från Pieces för 200 kr.


Fick lite inspiration (*host* rip-off) av Lollos underbara spetsleggins. En aningen kortare version för 129:-, kan hittas på Pieces.





RSS 2.0